HungarianATEnglishDeutsch
Array

Speciális ajánlataink Üzleti meetingek, tréningek, konferenciák szervezőinek, és üzleti utazóknak…

Adatvédelmi tájékoztató

There are no translations available.

 

Ez az a hotel Székesfehérváron, ahol a városi turisták játékos, izgalmas, városnéző randevún vehetnek részt, élményteli romantikával, és exkluzív meglepetésekkel koronázva, és ahol az üzleti tréningek is modern, elegáns otthonra találnak…

Köszöntjük Önt a Hotel Platán***-ban,
a városi randevúk és üzleti meetingek
szállodájában Székesfehérváron

Amikor Ön új élményekre vágyik, sétákra, kirándulásra, egy város, egy táj vidám felfedezésére, és közben pihenésre, meghitt pillanatokra, akkor hotelünk az ideális választás az Ön számára!

A színvonalas Hotel Platán*** Székesfehérvár belvárosában, csendes környezetben található, a főtértől 8 perc, a vasútállomástól mindössze 5 perc sétára. A Hotelben 24 modern, elegáns szoba, 2 konferenciaterem, ínyenc étterem és kávéterasz, segítőkész személyzet, és néhány kedves szokás, emlékezetes meglepetés várja Önt!

Hotel Platán Székesfehérvár - belvárosi szálloda, konferenciahelyszín, tréninghelyszín - Platán Hotel   

Meg is lepjük Önt máris!

Nézze meg vidám, játékos, szenzációs Városnéző Kalauzunkat a Hotel Platánnal***, melyet Székesfehérvár látványosságairól, érdekességeiről állítottunk össze Önnek!

A programban talál:

  • 2 extra meglepetést is,
  • valamint egy nagyon kedvezményes fürdőbelépőt a híres Árpád-Fürdőbe,
  • és egy nyereményjátékot, ahol mindenki nyer!

Wellnessezzen a Hotel Platánnal a székesfehérvári Árpád fürdöben!

"Köszönjük a 3 napot, melyet nászutunk keretében tölthettünk el a szállodában! Az élményekkel teli városnéző séta-útifüzet és az Árpád fürdőben tett látogatás felejthetetlenné tette Székesfehérvárt számunkra. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!"

Tamás Zsolt és Kozma Ildikó – Zalaegerszeg

"Köszönjük azt a pár csodálatos napot, amit a Hotel Platánban eltölthettünk. Nagyon jól éreztük magunkat, a személyzet szuper, a konyha jó. Maximálisan elégedettek voltunk mindennel. Már most visszavágyunk."

Balatonfüredről – Bakos Róbert és Bakosné Szilvia

"Nagyon szép Székesfehérvár sétáló utcája, az Árpád-házi királyok kiállítás csodálatos volt. Hasonlóan a Bory vár, amelyet mindenkinek ajánlok a figyelmében, mert egy örök élményt nyújt Bory Jenő munkássága (festmények, szobrok és a vár). Az árpád fürdő pedig egyszerűen egy főnyeremény, amit pedig abszolút nem szabad kihagyni, csodálatos és mindezeket a Hotel Platánnak köszönhetően nézhettük meg és részesültünk szebbnél szebb látnivalókban és élményekben. Köszönet a Hotel Platán udvarias személyzetének is. És még egy dolog a Hotel folyosóit, azaz dekorációját, festőművészek eladásra szánt művei díszítik. Bravó jó választás volt!"

Üdvözlettel: Márton I. – Dunaújváros

Személyzetünk Önt is várja!